Využití dárkových poukazů v brafittingovém obchodu - Hrušková, Klára; Závodná, Lucie Sára, 1984-; Vašíčková, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2024)
Cílem této práce je ověření hypotéz a popis zákaznického vztahu k dárkovým poukazům. Práce zkoumá přístup k nákupu, darování a uplatňování takových voucherů, a to pomocí tří nástrojů – dotazníkového šetření, vyhodnocení dat získaných z interních systémů společnosti a provedení experimentu s výší slevy a otázkou, jak tato motivuje zákazníky k nákupu. Všechny tyto metody jsou použity a zkombinovány ve vyhodnocování formulovaných hypotéz, které vychází z dříve provedených zahraničních studií. Hypotézy jsou následně vyhodnoceny pomocí statistických metod. Práce se také zabývá porovnáním reálných dat a názorů zákazníků na dobu uplatňování poukazů, na vztah k přijetí hotovosti či poukazu a jejich odůvodnění. Práce slouží zároveň jako podklad pro realizaci skutečných změn ve společnosti, která poskytla interní data.
Vedoucí práce: Lucie Sára Závodná
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses