Ocenění společnosti Vodafone Czech Republic a.s. - Vu, Hiep (2024)
Diplomová práce se zaměřuje na ocenění společnosti Vodafone Czech Republic a.s. ke dni 01.01.2023 pro potencionálního investora. Práce se skládá z teoretické části, která obsahuje základní terminologie, postupy, metody potřebné k implementaci v praktické části. Praktická část je věnována základnímu popisu oceňované společnosti, strategické analýze, finanční analýze, generátorům hodnoty a následně samotného ocenění podniku.