Ocenění společnosti Vodafone Czech Republic a.s. - Vu, Hiep; Smrčka, Luboš; Kuděj, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Diplomová práce se zaměřuje na ocenění společnosti Vodafone Czech Republic a.s. ke dni 01.01.2023 pro potencionálního investora. Práce se skládá z teoretické části, která obsahuje základní terminologie, postupy, metody potřebné k implementaci v praktické části. Praktická část je věnována základnímu popisu oceňované společnosti, strategické analýze, finanční analýze, generátorům hodnoty a následně samotného ocenění podniku.
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses