Daň z přidané hodnoty v účetnictví - Doanová, Thu Ha; Müllerová, Libuše, 1945-; Zelenková, Marie, 1973-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou DPH v účetnictví, se zaměřením na analýzu účetního zachycení DPH. Práce demonstruje aplikaci DPH v účetnictví na konkrétních případových studiích s ohledem na aktuální problémy a zkoumá mezinárodní obchod z pohledu DPH a účetnictví. Cílem práce je prozkoumat vzájemné vztahy mezi DPH a účetnictvím s důrazem na rozdíly definované v českých legislativních předpisech. Práce rovněž zohledňuje změny v DPH a účetnictví, které přinesl konsolidační balíček z roku 2024.
Vedoucí práce: Libuše Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses