Analýza verejných zákaziek v meste Trnava - Karasová, Laura (2024)
Bakalárska práca sa zameriava na verejné zákazky, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou verejných financií. Prvá kapitola oboznamuje čitateľa so základnými pojmami v oblasti verejného obstarávania a uvádza ho do základnej problematiky verejných zákaziek na Slovensku. Druhá kapitola sa zameriava na hospodárenie a rozpočet analyzovaného mesta a následne aj rozbor jeho verejných zákaziek, za sledované obdobie. V tretej kapitole je prevedená komparácia dát mesta a Slovenskej republiky za dané obdobie.