Analýza verejných zákaziek v meste Trnava - Karasová, Laura; Maaytová, Alena; Kolek, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Bakalárska práca sa zameriava na verejné zákazky, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou verejných financií. Prvá kapitola oboznamuje čitateľa so základnými pojmami v oblasti verejného obstarávania a uvádza ho do základnej problematiky verejných zákaziek na Slovensku. Druhá kapitola sa zameriava na hospodárenie a rozpočet analyzovaného mesta a následne aj rozbor jeho verejných zákaziek, za sledované obdobie. V tretej kapitole je prevedená komparácia dát mesta a Slovenskej republiky za dané obdobie.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses