ŠKODA AUTO DigiLab - Controllingový systém - Martanová, Nikola; Šoljaková, Libuše; Matyáš, Ondřej, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Diplomová práce na téma Škoda X – Controllingový systém se zaměřuje na problematiku projektového controllingu a jeho praktické uplatnění. Teoretická část práce rozebírá klíčové oblasti jako jsou členění nákladů, marže, kalkulace, reporting, manažerské výsledovky, rozpočetnictví či řízení projektů. Cílem této práce je provést analýzu současného stavu controllingu ve společnosti Škoda X a na základě získaných poznatků vypracovat doporučení pro vylepšení stávajícího systému, včetně návrhu nových výkazů. Navržené výkazy mají za cíl zvýšit efektivitu řízení projektů a podpořit rozhodovací schopnosti vedení společnosti.
Vedoucí práce: Libuše Šoljaková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses