Čerpání dotací ve vybraných městech a čerpání dotací jejich příspěvkovými organizacemi - Láša, František; Maaytová, Alena; Sedmihradská, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Diplomová práce se zabývá tématem čerpání transferových příjmů obcí a jejich zřízených příspěvkových organizací. Proto se práce zaměřuje především na příjmovou stránku rozpočtu s důrazem na transfery. Pro příspěvkové organizace jsou transferové příjmy velice důležitým zdrojem příjmům, díky kterým mohou realizovat činnosti, které by nebyly schopny zajistit vlastními zdroji. V práci jsme se zabývali pěti obcemi z Královehradeckého kraje a jejich zřízenými příspěvkovými organizacemi. Zaměřili jsme se na využívání transferů jednotlivých obcí a příspěvkových organizací a jejich vývoj během let.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses