Systematizace operačního modelu VAS ve společnosti HOPI - Dolenko, Danylo; Novák, Radek, 1960-; Střecha, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Diplomová práce má za cíl systematizaci operačního modelu služby s přidanou hodnotou (VAS) ve společnosti HOPI, která poskytuje komplexní logistické služby. V práci je zdůrazněn význam efektivního řízení logistiky pro zvýšení provozní efektivity a konkurenceschopnosti organizací. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí: teoretické a praktické. Teoretická část se zabývá významem služeb s přidanou hodnotou v logistice a optimalizací provozních procesů. Dále jsou zde představeny metodologické nástroje jako SIPOC, RACI matice a Swimlane diagramy, které budou použity v praktické části pro analýzu a mapování procesů. Praktická část se soustředí na analýzu konkrétních procesů ve společnosti HOPI, které poskytují hlubší pochopení jejich provozního kontextu. Výsledky této analýzy poskytují cenné poznatky pro optimalizaci logistických procesů a posílení konkurenční výhody společnosti HOPI na trhu. Tato práce nejen přispívá k akademickému výzkumu v oblasti logistiky, ale také nabízí praktická řešení pro zlepšení efektivity v logistických operacích.
Vedoucí práce: Radek Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses