Rozpočet v řízení podniku - Hálová, Gabriela; Knorová, Kateřina; Šimanovský, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Bakalářská práce se zabývá rozpočty v řízení podniku a jejím cílem je vytvořit rozpočet pro vybraný podnik. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část bude zaměřená na seznámení se s rozpočty, jejich cíli, úkoly, funkcemi, metodami a procesem sestavení. Tyto poznatky budou následně využity v praktické části, ve které budou po domluvě s podnikem sestaveny rozpočtové výkazy, které tvoří část hlavního podnikového rozpočtu. Popsán bude celý proces od sestavení dílčích plánů a rozpočtů až po jejich transformaci do rozpočtových výkazů hlavního podnikového rozpočtu.
Vedoucí práce: Kateřina Knorová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses