Analýza vybrané investiční příležitosti - Tuma, Jan (2024)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou investiční příležitosti ve společnosti Gen Digital. Jejím hlavním cílem je stanovení hodnoty akcie společnosti. Dále se práce soustředí na trh, na kterém společnost působí, finanční analýzu a vytvoření finančního plánu, strategickou analýzu, popsání zvolené metody, vysvětlení rizik spojených s podnikáním společnosti a krátkým představením alternativ k investici do společnosti Gen Digital.