Analýza vybrané investiční příležitosti - Tuma, Jan; Brada, Jaroslav, 1964-; Marek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou investiční příležitosti ve společnosti Gen Digital. Jejím hlavním cílem je stanovení hodnoty akcie společnosti. Dále se práce soustředí na trh, na kterém společnost působí, finanční analýzu a vytvoření finančního plánu, strategickou analýzu, popsání zvolené metody, vysvětlení rizik spojených s podnikáním společnosti a krátkým představením alternativ k investici do společnosti Gen Digital.
Vedoucí práce: Jaroslav Brada
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses