Zeštíhlení procesů v autoservisu - Klokočka, Jan (2024)
Cílem této práce je za použití metod lean managementu zmapovat a analyzovat současný stav procesů v autorizovaném servisu osobních motorových vozidel a na základě výsledků analýzy navrhnout řešení pro zeštíhlení a zefektivnění procesů pomocí nástrojů SIPOC a DMAIC. Autoservis je součástí rodinného podniku zaměřeného na podnikání v automotive odvětví.