Zeštíhlení procesů v autoservisu - Klokočka, Jan; Martínez, Felipe; Prokop, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Cílem této práce je za použití metod lean managementu zmapovat a analyzovat současný stav procesů v autorizovaném servisu osobních motorových vozidel a na základě výsledků analýzy navrhnout řešení pro zeštíhlení a zefektivnění procesů pomocí nástrojů SIPOC a DMAIC. Autoservis je součástí rodinného podniku zaměřeného na podnikání v automotive odvětví.
Vedoucí práce: Felipe Martínez
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses