Podnikatelský projekt zážitková farma - Drda, Daniel; Válek, Lukáš; Müllerová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Práce se zabývá aktuálním tématem zakládání nového podniku. Je zpracována pro účely praktického využití při zakládání budoucího podniku – zážitkové farmy. Cílem této práce je porovnat předpokládané zákaznické postoje k agroturistice s poznatky obdrženými od možných zákazníků, včetně získání nových nápadů či myšlenek, jimiž je možné obohatit podnikatelský záměr. Dalším cílem je zpracování podnikatelského plánu za účelem zhodnocení projektu zážitkové farmy a jeho využití v rámci eventuálního získání potřebné investice. Práce se tak věnuje kvalitativnímu výzkumu a tvorbě podnikatelského plánu, přičemž obě tyto části jsou vzájemně propojeny. Tato práce by měla přinést nové poznatky, jež byly získány prostřednictvím mého výzkumu. Na základě závěrů tohoto výzkumu byl vytvořen dokument – podnikatelský plán. Výsledky této práce mohou být použity při zakládání nového podniku v praxi.
Vedoucí práce: Lukáš Válek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses