Návrh SEO strategie pro start-up Skvot CZ - Pohl, Martin (2024)
Diplomová práce se zabývá optimalizací digitálních marketingových strategií pro e-learningovou platformu Skvot CZ se zaměřením na pokročilé techniky optimalizace pro vyhledávače (SEO) s cílem zvýšit viditelnost, organickou návštěvnost a zapojení uživatelů. Prostřednictvím podrobné analýzy současných postupů SEO a srovnání s klíčovými konkurenty a sesterskými platformami výzkum identifikuje významné příležitosti ke zlepšení, zejména v oblasti off-page SEO, obsahové strategie a udržení uživatelů. Zjištění zdůrazňují důležitost snížení míry odezvy (bounce rate), prodloužení délky relace a vytvoření robustní strategie budování odkazů pro zlepšení autority domény. Nakonec práce poskytuje strategická doporučení pro sladění úsilí společnosti Skvot CZ v oblasti SEO s nejlepšími postupy v oboru s cílem dosáhnout trvalého růstu a konkurenceschopnosti na digitálním trhu.