Návrh SEO strategie pro start-up Skvot CZ - Pohl, Martin; Mareš, Jan, 1986-; Müllerová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Diplomová práce se zabývá optimalizací digitálních marketingových strategií pro e-learningovou platformu Skvot CZ se zaměřením na pokročilé techniky optimalizace pro vyhledávače (SEO) s cílem zvýšit viditelnost, organickou návštěvnost a zapojení uživatelů. Prostřednictvím podrobné analýzy současných postupů SEO a srovnání s klíčovými konkurenty a sesterskými platformami výzkum identifikuje významné příležitosti ke zlepšení, zejména v oblasti off-page SEO, obsahové strategie a udržení uživatelů. Zjištění zdůrazňují důležitost snížení míry odezvy (bounce rate), prodloužení délky relace a vytvoření robustní strategie budování odkazů pro zlepšení autority domény. Nakonec práce poskytuje strategická doporučení pro sladění úsilí společnosti Skvot CZ v oblasti SEO s nejlepšími postupy v oboru s cílem dosáhnout trvalého růstu a konkurenceschopnosti na digitálním trhu.
Vedoucí práce: Jan Mareš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses