Oceňování a odpisování dlouhodobých aktiv - Struhárová, Tereza; Šoljaková, Libuše; Fibírová, Jana, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Způsob oceňování dlouhodobých aktiv ajejich odpisování významným způsobem ovlivňuje informace o výši aktiv, pasiv a hospodářském výsledku vykazovaných vúčetnictví. Předmětem práce je analýza možností oceňování a odpisování dlouhodobých aktiv ve finančním, manažerském a daňovém účetnictví. Práce se zabývá základními pojmy oceňování a odpisování, jednotlivými metodami a jejich výhodami a nevýhodami.
Vedoucí práce: Libuše Šoljaková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses