Analýza portálu jobeeto.cz pro nábor zaměstnanců - Procházka, Oliver; Legnerová, Kateřina, 1965-; Smejtek Školaudy, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Diplomová práce s názvem Analýza gamifikačního procesu náboru zaměstnanců má za cíl přiblížit pojem gamifikace v náborovém procesu zaměstnanců. Její hlavní přínos je posoudit, jak efektivně rozpoznat klíčové elementy kandidáta, který se uchází o pracovní pozici, a jaké má gamifikace benefity pro společnosti, které hledají klíčové talenty do jejich týmu. V teoretické části práce se autor bude zabývat herními elementy v aplikacích, které napomáhají vyhodnotit, pomocí gamifikace, kandidáta na pracovní pozici. Dále práce rozebere obecné využití gamifikace v různých oblastech, a hlavně v oblasti recruitmentu. V praktické části se autor bude zabývat analýzou gamifikačního procesu portálu www.jobeeto.cz, který vyhodnocuje na bázi gamifikace vhodné talenty pro pracovní pozice na trhu práce. Součástí praktické části bude SWOT analýza zmíněného portálu.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses