Ocenění J&T banky , a.s. - Sklenář, Adam; Hrdý, Milan; Nohýnková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Diplomová práce se zabývá oceněním J&T BANKY, a.s. Cílem práce je odhadnout její tržní cenu. Práce je rozdělena do dvou částí – teoretická a praktická. V rámci teoretické části autor popisuje bankovní sektor, jeho regulaci a rizika působící na banky. Praktická část se věnuje finanční a strategické analýze, sestavení finančního plánu a samotnému ocenění na základě dvou výnosových metod.
Vedoucí práce: Milan Hrdý
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses