Marketingová komunikace startupu - Roubíčková, Eliška (2024)
Tato diplomová práce se zaměřuje na analýzu trhu veterinárních aplikací, veterinárních služeb a propagace veterinárních služeb v České republice. Cílem je aplikovat poznatky na startupovou mobilní aplikaci tlappka, která nabízí funkce pro správu zdraví a aktivit domácích mazlíčků. Práce se zabývá analýzou tlappka, včetně funkčnosti, uživatelského rozhraní a marketingových strategií. Vybrané téma reflektuje expanzi trhu služeb pro domácí zvířata a rostoucí využívání veterinárních aplikací po celém světě. Teoretická část práce přináší přehled veterinárních produktů a služeb a marketingových konceptů. Výzkumná část se skládá z kvalitativního a kvantitativního zkoumání pohledů majitelů a uživatelů aplikace tlappka, zaměřeného na efektivitu marketingových strategií a cen předplatných.