Employer Brand - Staňková, Miroslava; Stříteský, Marek; Hořáková, Marie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Diplomová práce se zaměřuje na employer brand společnosti L‘Oréal Česká republika. Teoretická část práce shrnuje a vymezuje teoretický rámec problematiky employer brandu na základě zahraniční i české odborné literatury a elektronických zdrojů, zejména pak nejnovějších výzkumů v této oblasti. Praktická část je zaměřena na analýzu budování značky zaměstnavatele společnosti L‘Oréal. Hlavním cílem práce je navržení doporučení, která pomohou zlepšit vnímání značky a zvýšit tak konkurenceschopnost výše jmenované společnosti z pohledu zaměstnavatele. Dílčími cíli jsou analýza stávajících postupů a opatření, které společnost využívá pro budování značky zaměstnavatele a jejich vliv na studenty a absolventy byznysově orientovaných vysokých škol. V závěru práce je provedeno zhodnocení problematiky a doporučení možných kroků ke zlepšení.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses