Marketingová analýza fotografických služeb - Tuniakina, Polina; Černá, Jitka, 1961-; Schönová, Kristýna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Cílem této diplomové práce je provést důkladnou marketingovou analýzu trhu fotografických služeb v Praze se zaměřením na portrétní fotografii a následně formulovat závěry a doporučení pro fotografy v tomto oboru. Teoretická část mapuje současné poznatky v oblasti marketingu služeb. V metodologické části jsou popsány kvalitativní a kvantitativní výzkumy, včetně použitých metod a formulovaných výzkumných otázek. Praktická část zahrnuje marketingovou situační analýzu vnějších vlivů, hloubkové rozhovory s portrétními fotografy působícími v Praze a dotazníkové šetření mezi cílovými skupinami jejich klientů. Výsledky jsou interpretovány v kontextu odborné literatury. Praktickým přínosem této práce jsou doporučení pro portrétní fotografy, která jim mohou pomoci zlepšit jejich konkurenční postavení na trhu fotografických služeb.
Vedoucí práce: Jitka Černá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses