Finanční analýza a analýza scénářů společnosti CrossCafe Plzeň s.r.o. - Doležalová, Klára (2024)
Bakalářská práce se zaměřuje na komplexní hodnocení finanční situace společnosti CrossCafe Plzeň s.r.o. v letech 2017–2022. Prostřednictvím finanční analýzy a porovnání s konkurencí jsou identifikovány klíčové oblasti, které ovlivňují finanční zdraví společnosti. Na finanční analýzu dále navazuje SWOT analýza, která přináší pohled na vnitřní a vnější faktory ovlivňující pozici společnosti na trhu. Výsledky analýz ukazují, že finanční situace společnosti je spíše průměrná až podprůměrná zejména z důvodu vysoké zadluženosti a nízké likvidity.