Finanční analýza a analýza scénářů společnosti CrossCafe Plzeň s.r.o. - Doležalová, Klára; Husák, Martin; Marek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Bakalářská práce se zaměřuje na komplexní hodnocení finanční situace společnosti CrossCafe Plzeň s.r.o. v letech 2017–2022. Prostřednictvím finanční analýzy a porovnání s konkurencí jsou identifikovány klíčové oblasti, které ovlivňují finanční zdraví společnosti. Na finanční analýzu dále navazuje SWOT analýza, která přináší pohled na vnitřní a vnější faktory ovlivňující pozici společnosti na trhu. Výsledky analýz ukazují, že finanční situace společnosti je spíše průměrná až podprůměrná zejména z důvodu vysoké zadluženosti a nízké likvidity.
Vedoucí práce: Martin Husák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses