Marketingová strategie ZUŠ Broumov - Kovanda Vodňanská, Tereza; Černá, Jitka, 1961-; Vítová Dušková, Marie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato diplomová práce je zaměřena na vytvoření marketingové strategie pro ZUŠ Broumov, jejímž cílem je podpořit trvalý rozvoj školy, zlepšit kvalitu poskytovaných služeb a zvýšit povědomí o jejích vzdělávacích programech na Broumovsku. Teoreticko-metodická část práce podrobně rozebírá klíčové prvky marketingové strategie, včetně segmentace trhu, targetingu, positioningu značky a marketingového a komunikačního mixu. Praktická část obsahuje situační analýzu, SWOT analýzu a marketingový výzkum, který odhalil hlavní faktory ovlivňující rozhodování rodičů a studentů při výběru uměleckého vzdělávání. Na základě SWOT analýzy bylo stanoveno pět SMART cílů, na které by se ZUŠ Broumov měla zaměřit. Tyto cíle tvoří základ pro návrh marketingové strategie, která zahrnuje segmentaci trhu, targeting a positioning školy. Strategie je dále rozpracována do konkrétních prvků marketingového a komunikačního mixu a je podpořena finančním a časovým plánem implementace.
Vedoucí práce: Jitka Černá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses