Investování do komerčních nemovitostí : ocenění administrativních budov - Nguyenová, Thuy Duong; Juríček, Tomáš; Rýdlová, Barbora, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Cílem práce je poskytnout komplexní přehled o investicích do kancelářských budov. Teoretická část se věnuje metodám oceňování nemovitostí a možnostem financování. Praktická část analyzuje konkrétní projekt a vyhodnocuje jeho rentabilitu a výkonnost z pohledu developera i finálního investora. Práce identifikuje klíčové ukazatele úspěšnosti investice, vyhodnocuje vliv hlavních faktorů na rentabilitu projektu a zdůrazňuje význam faktorů jako je výběr financování a optimalizace nákladů. Výsledky analýzy mohou posloužit jako vodítko pro hlubší rozbor problematiky investic do kancelářských budov.
Vedoucí práce: Tomáš Juríček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses