Finanční analýza společnosti KALAS Sportswear, s.r.o. - Průšová, Aneta; Dufková, Eva; Heršálek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit finanční zdraví společnosti KALAS Sportswear, s.r.o. za období 2018-2022. Práce je rozdělena do čtyř kapitol. První kapitola je věnovaná představení analyzované společnosti. Ve druhé kapitole jsou představeny konkurenční společnosti. Třetí kapitola je zaměřena na výpočet horizontální a vertikální analýzy aktiv, pasiv, výkazu zisku a ztráty a analýzy cash flow. Dále se zabývám analýzou poměrových ukazatelů, kde jsou představeny ukazatele likvidity, rentability, zadluženosti a aktivity a také indexem IN05. V poslední kapitole jsou shrnuty silné a slabé stránky podniku pomocí SWOT analýzy.
Vedoucí práce: Eva Dufková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses