Aktuální vnímání značky Škoda zákazníky z ČR - Jílková, Nikol; Koudelka, Jan; Vlasák, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato diplomová práce zkoumá aktuální vnímání značky Škoda českými zákazníky. Hlavním cílem této práce je analyzovat jejich postoje k této značce a na základě zjištěných informací navrhnout doporučení pro zlepšení vnímání značky Škoda. Teoretická část práce definuje klíčové pojmy související se značkou, spotřebitelem, jeho spotřebním chováním a marketingovým výzkumem. Následně je popsána metodologie práce, která kombinuje kvalitativní a kvantitativní výzkumné metody. Praktická část se zaměřuje na analýzu automobilového trhu v České republice, poskytuje detailní popis značky Škoda a prezentuje výsledky vlastních výzkumů zaměřených na vnímání značky Škoda. Závěr práce se věnuje celkovému zhodnocení značky Škoda na základě zjištěných poznatků, a s nimi spojené doporučení, která mohou být přínosem pro společnost Škoda Auto.
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses