Komparatívna Analýza Akumulácie Bohatstva : Investovanie do Podielových Fondov vs. Investovanie do Nehnuteľností. - Malina, Alex Zdenek; Dohnal, Ondřej; Tříska, Dušan, 1946-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2024)
Táto bakalárska práca sa zaoberá komparatívnou analýzou investovania do podielových fondov a nehnuteľností, pričom sa zameriava na vplyv kľúčových makroekonomických faktorov, ako sú úrokové sadzby, inflácia a HDP, na výnosnosť týchto investícií. Práca prináša nové poznatky o tom, ako tieto premenné ovplyvňujú investičné rozhodnutia a dlhodobú výkonnosť rôznych investičných stratégií. Originálnym prínosom je detailná ekonometrická analýza, ktorá odhaľuje odlišnú citlivosť podielových fondov a nehnuteľností na zmeny v makroekonomickom prostredí.
Vedoucí práce: Ondřej Dohnal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: ekonomie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses