Víceletý finanční rámec EU 2021+ - Klupáková, Zuzana (2024)
Tato bakalářská práce se zabývá víceletým finančním rámcem Evropské unie na období 2021-2027. V první části této práce je představen aktuální rozpočtový rámec Evropské unie spolu s finanční perspektivou na období 2021-2027, tj. víceletým finančním rámcem. Druhá část je věnována vývoji víceletých finančních rámců v předchozích letech. Třetí praktická část této práce je věnována provedení komparativní analýzy příjmů předchozího víceletého finančního rámce se současným.