Víceletý finanční rámec EU 2021+ - Klupáková, Zuzana; Kolek, Daniel; Vítek, Leoš, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Tato bakalářská práce se zabývá víceletým finančním rámcem Evropské unie na období 2021-2027. V první části této práce je představen aktuální rozpočtový rámec Evropské unie spolu s finanční perspektivou na období 2021-2027, tj. víceletým finančním rámcem. Druhá část je věnována vývoji víceletých finančních rámců v předchozích letech. Třetí praktická část této práce je věnována provedení komparativní analýzy příjmů předchozího víceletého finančního rámce se současným.
Vedoucí práce: Daniel Kolek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses