Optimalizace obalů pro e-shopové zásilky produktu Nescafe Dolce Gusto - Ondráček, Vojtěch; Novák, Radek, 1960-; Martínek, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Diplomová práce se zaměřuje na problém optimalizace velikosti obalů pro společnost Nestlé, konkrétně pro produkty Nescafé Dolce Gusto. Prvním krokem práce je analýza současného stavu a zhodnocení aktuálně používaných obalů. Na základě této analýzy a požadavků zainteresovaných stran je následně navrženo několik řešení s důrazem na rozdílné výhody a preference společnosti Nestlé. Cílem je navrhnout optimalizaci balení jak z pohledu efektivního využití objemu, tak i například snížení počtu typů obalů a jejich vhodnosti pro e-shopové objednávky, přičemž je kladen důraz na ekologické dopady.
Vedoucí práce: Radek Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses