Analýza inovací firmy Portu v kontextu investičního chování vysokoškolských studentů - Maršík, Aleš; Andera, Michal, 1984-; Raška, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato diplomová práce zkoumá, jak inovace v investičních službách zavedené firmou Portu odpovídají očekáváním a preferencím vysokoškolských studentů v České republice. Hlavním cílem je prozkoumat soulad inovací firmy s potřebami vysokoškolských studentů a jak jsou tyto inovace vnímány v kontextu jejich investičního chování. Práce kombinuje kvalitativní rozhovor s analytikem společnosti a kvantitativní dotazníkové šetření, aby poskytla ucelený pohled na interakci mezi studentskými preferencemi a firemními strategiemi. Výsledky ukazují, že Portu efektivně integruje zpětnou vazbu a zahraniční trendy do svých produktů, což dobře koresponduje s očekáváními studentů, zejména v oblastech dostupnosti a edukace. Tato práce dále identifikuje komunikační strategie a preferované investiční kanály, které vyhovují potřebám mladých investorů.
Vedoucí práce: Michal Andera
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses