Zákaznický výzkum uživatelů aut jako metoda ověření podnikatelského nápadu - Yanovich, Darya; Andera, Michal, 1984-; Svobodová, Ivana, 1969-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato diplomová práce se zaměřuje na zákaznický výzkum jako metodu ověření podnikatelského nápadu. Cílem práce je ověřit podnikatelský nápad prostřednictvím zákaznického výzkumu. Teoretická část se zabývá metodami ověřování nápadů a zdůrazňuje význam zpětné vazby od zákazníků. Tyto teoretické koncepty jsou aplikovány na praktický příklad návrhu služby bezvodého mytí aut. Prostřednictvím dotazníku distribuovaného různými kanály, včetně mycích stanic v Praze a Facebookových skupin automobilových nadšenců, byla získána cenná data od 140 respondentů, přičemž 23 z nich vyjádřilo zájem o službu a zanechalo své e-mailové adresy na waitlistu. Výsledky potvrzují potenciál podnikatelského nápadu a poskytují cenné poznatky pro tvorbu hodnotové nabídky a další rozvoj služby.
Vedoucí práce: Michal Andera
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses