Inovativní nástroje financování podnikání - Shyhin, Ivan; Brabenec, Tomáš; Strobach, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Cílem této bakalářské práce je popsat inovativní nástroje financování podnikaní. Práce analýzuje různých inovativních nástrojů financování, jako jsou crowdfunding, angel investor a blockchain-based financování (Initial Coin Offer). Cílem je identifikovat klíčové výhody a omezení každého nástroje, rozebrat úspěšné a neúspěšné příklady využití, zkoumat možnou regulaci a přehledně se zaměřit na nejpoužívanější nástroje v různých zemích.
Vedoucí práce: Tomáš Brabenec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses