Ověření komerčního potenciálu fotovoltaického startupu - Novák, Jiří; Andera, Michal, 1984-; Bočková, Nina, 1971-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato diplomová práce se zabývá zkoumáním komerčního potenciálu fotovoltaického startupu s cílem ověřit životaschopnost navrženého podnikatelského modelu. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou diskutovány klíčové koncepty a teorie, které tvoří základ pro analýzu startupů a jejich obchodních modelů. Praktická část se zaměřuje na aplikaci těchto teoretických poznatků při testování a validaci podnikatelského modelu ve specifickém tržním prostředí. Na základě získaných dat jsou formulována doporučení pro další rozvoj startupu, s důrazem na optimalizaci obchodní strategie a zvýšení konkurenceschopnosti na trhu. Výsledky této práce mohou sloužit jako základ pro další výzkum a praktickou aplikaci v oblasti obnovitelných zdrojů energie.
Vedoucí práce: Michal Andera
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses