Optimální rozložení cross-dock center s kontrolovanou teplotou v České republice - Kiwa, Martin; Novák, Radek, 1960-; Šetelík, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato diplomová práce poskytuje čtenáři vhled do problematiky logistických technologií v moderním světě logistiky se zaměřením na identifikaci optimálního umístění cross-dockových center společnosti HOPI s.r.o. v České republice. Hlavním cílem je tedy určit potenciální lokality, které splňují specifické parametry efektivního logistického provozu. Nejprve jsou zkoumány geografické a ekonomické předpoklady, na které následně navazuje analýza objemů distribuce pomocí nástroje Power BI. Dalším cílem je navrhnout, jakým způsobem mají cross-docková centra vypadat a jak budou probíhat jejich základní procesy. V závěru práce jsou hodnoceny výsledky, které jsou doplněny o autorův komentář.
Vedoucí práce: Radek Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses