Skladový systém pro společnost poskytující broadcasting - Malík, Tomáš (2024)
Tématem této diplomové práce je webový skladový systém. Práce čtenáře seznámí se základy skladových systémů a s rešerší a hodnocením existujících nástrojů. Dále dojde k seznámení s požadavky, podle kterých dojde k návrhu databázové struktury a uživatelských rolí. V neposlední řadě bude popsána implementace a testování aplikace včetně popisu fungování použitých frameworků (ASP.NET Core a EF Core). Hlavním cílem je vytvoření webového skladového systému na základě požadavků konkrétní firmy, který bude poté daná firma používat. Webový skladový systém by mohl být použit i jinými podobnými společnostmi. Aplikace byla vytvořena v programovacím jazyce C# za použití frameworku ASP.NET Core, který je určen pro vývoj webových aplikací. Mezi hlavní funkce aplikace patři správa produktů, lokací, defektů, přesunů a uživatelů. Repozitář vytvořené aplikace je dostupný na GitHubu a zdrojový kód byl uvolněn pod open-source licencí GNU GPL v3.0.