Skladový systém pro společnost poskytující broadcasting - Malík, Tomáš; Vojíř, Stanislav; Nguyen, Viet Bach; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Tématem této diplomové práce je webový skladový systém. Práce čtenáře seznámí se základy skladových systémů a s rešerší a hodnocením existujících nástrojů. Dále dojde k seznámení s požadavky, podle kterých dojde k návrhu databázové struktury a uživatelských rolí. V neposlední řadě bude popsána implementace a testování aplikace včetně popisu fungování použitých frameworků (ASP.NET Core a EF Core). Hlavním cílem je vytvoření webového skladového systému na základě požadavků konkrétní firmy, který bude poté daná firma používat. Webový skladový systém by mohl být použit i jinými podobnými společnostmi. Aplikace byla vytvořena v programovacím jazyce C# za použití frameworku ASP.NET Core, který je určen pro vývoj webových aplikací. Mezi hlavní funkce aplikace patři správa produktů, lokací, defektů, přesunů a uživatelů. Repozitář vytvořené aplikace je dostupný na GitHubu a zdrojový kód byl uvolněn pod open-source licencí GNU GPL v3.0.
Vedoucí práce: Stanislav Vojíř
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: znalostní a webové technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses