Znalost a aplikace Gestalt principů UX/UI designery - Vobecký, David; Přibyl, Vladimír; Bína, Vladislav, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2024)
Tato diplomová práce se zaobírá analýzou znalostí a aplikace teoretického konceptu Gestalt principů mezi UX/UI designery. Cílem práce je prozkoumat, nakolik jsou tyto principy mezi designery nejen obecně známy, ale také jak jsou v praxi využívány. Vý-zkum se dále zaměřuje na znalost principů a jejich vztah ve vztahu k různým proměn-ným, a to zejména k senioritě. Výsledky výzkumu pak umně slouží k formulaci vhod-ných opatření a doporučení pro zlepšení v oblasti UX/UI designu, a tím v důsledku i k celkovému zvýšení kvality digitálních produktů, na kterých designeři pracují.
Vedoucí práce: Vladimír Přibyl
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses