Současné vnímání Home Office jako zaměstnaneckého benefitu - Erofeev, Egor; Říhová, Gabriela; Palíšková, Marcela, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na současné vnímání Home Office jako zaměstnaneckého benefitu z pohledu zaměstnanců ve společnosti Clearstream Services Prague Branch. Cílem práce je analyzovat, jak Home Office ovlivňuje osobní a profesní život zaměstnanců, a to se zaměřením na jejich pracovní výkonnost, spokojenost a motivaci. Důraz je kladen na pochopení toho, jak tento pracovní režim přispívá k rovnováze mezi pracovním a osobním životem, a jaké faktory jsou klíčové pro úspěšnou integraci Home Office do každodenního pracovního režimu. Výsledky výzkumu poskytují cenné poznatky pro zaměstnavatele, kteří chtějí efektivně implementovat Home Office, aby maximalizovali jeho přínosy, minimalizovali potenciální nevýhody a přispěli k celkové spokojenosti a psychické pohodě svých zaměstnanců.
Vedoucí práce: Gabriela Říhová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses