Strategická analýza firmy Havlíkova přírodní apotéka s.r.o. - Širocká, Mária; Bruder Badie, Natálie; Machek, Ondřej, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Táto bakalárska práca sa zaoberá strategickou analýzou spoločnosti Havlíkova přírodní apotéka. Cieľom tejto práce je vypracovať strategickú analýzu spoločnosti Havlíkova přírodní apotéka s.r.o. a na základe jej výsledkov navrhnúť odporúčania, ktoré zlepšia pozíciu spoločnosti na trhu. Práca je rozdelená do dvoch častí. V teoretickej časti sú predstavené metódy, ktoré sú aplikované v praktickej časti. Použité metódy v praktickej časti sú PESTLE analýza, Porterov model 5 síl, VRIO analýza, finančná analýza. Prostredníctvom SWOT analýzy sa vytvorí syntéza získaných informácií a na základe toho sú predstavené odporúčania, ktoré zlepšia tržnú pozíciu spoločnosti.
Vedoucí práce: Natálie Bruder Badie
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses