Vykazování společenské odpovědnosti firem v různých odvětvích – srovnání s ČR - Kalinová, Petra; Kincl, Tomáš, 1979-; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2024)
Práce se zabývá problematikou vykazování aktivit společenské odpovědnosti firem v různých odvětvích. Vychází ze studie KPMG s názvem Big shifts, smalls steps: Survey of Sustainability Reporting 2022 a cílem je uskutečnit porovnání vykazování společen-ské odpovědnosti mezi vybranými odvětvími v ČR. Sekundárním cílem práce je provést srovnání vykazování společenské odpovědnosti ve vybraných odvětvích mezi ČR a světem. Teoretická část provede rešerši problematiky společenské odpovědnosti firem s akcentem na důvody, proč firmy tyto aktivity provozují a na vybraná témata, která jsou součástí CSR reportů. Metodika práce kombinuje přístup z uvedené studie s analýzou veřejně dostupných informací (závěrečné zprávy, CSR reporty) firem v ČR.
Vedoucí práce: Tomáš Kincl
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses