Charakteristiky investorů preferujících portfolia orientovaná na udržitelný byznys - Kocnová, Jitka; Kincl, Tomáš, 1979-; Lejčková, Aneta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2024)
Tato práce zkoumá charakteristiky investorů, kteří investují do udržitelných investic, se zaměřením na český trh. Prostřednictvím dotazníkového šetření analyzuje demogra-fické faktory, investiční chování a postoje respondentů, aby identifikovala klíčové de-terminanty, které ovlivňují rozhodnutí investovat udržitelně. Výsledky přispívají k lep-šímu pochopení motivací a překážek spojených s udržitelným investováním v českém kontextu.
Vedoucí práce: Tomáš Kincl
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses