Remittances in a Dynamic Gobal Landscape : Methodologies, Implications, and Emerging Challenges - Procházková Iliniţchi, Cristina; Potužáková, Zuzana, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
ILINITCHI PROCHÁZKOVÁ, C. Remittances in a Dynamic Gobal Landscape: Methodologies, Implications, and Emerging Challenges. VŠE, NAKLADATELSTVÍ OECONOMICA, 2024, 237 S.
Vedoucí práce
Habilitační práce (doc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet