Mentální odolnost Výcvik podle speciálních jednotek SAS - McNab, Chris (Grada, 2024)
​Kniha Mentální odolnost – Výcvik podle speciálních jednotek SAS je komplexní příručkou pro zlepšení schopnosti mysli zvládat problémy v krizových a bojových situacích.
Keywords: Sport, zdraví a životní styl; Sebeobrana; Trénink; Slovní sebeobrana, manipulace