Změňte svůj svět - John, C., Maxwell (Pragma, 2021)
John. C. Maxwell je světové známý svými teoriemi o vedení lidí a o celkovém zlepšování mezilidských vztahů. Tentokrát svůj záběr rozšiřuje obecně na lidské vztahy na různých úrovních a v různých situacích. Zaměřuje se především na to, jak by se měl jedinec orientovat v dnešním chaotickém světě a tím tak inspirovat ostatní k lepšímu prožití každého dne.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Sport, zdraví a životní styl; Úspěch a motivace