Nespoutaná mysl - Jim, Kwik (Pragma, 2020)
Slavný kouč a motivátor Jim Kwik nám představuje svoje revoluční techniky, které nás mají zbavit všech životních limitů. Odkrývá spoustu mýtů, o nichž si myslíme, že nás v životě omezují a kvůli nimž se do spousty věcí v profesním i osobním životě nepouštíme. Cílí především na lepší soustředění, na digitální závislost, na přemíru každodenních informací a z toho plynoucích úzkostných a depresivních stavů. V knize se také dozvíte, jak zlepšit svoji paměť a jak se lépe a rychleji rozhodovat.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Sport, zdraví a životní styl; Úspěch a motivace