Výslech revolucionářů - Karel, Hvížďala (Universum, 2019)
K výročí 30 let od sametové revoluce opětovně vychází úspěšná kniha Karla Hvížďaly Výslech revolucionářů. Připomeňte si události listopadu 1989 očima přímých aktérů. Publikace může být velmi poučná i pro mladou generaci.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Společenské vědy, historie; Memoáry, osobnosti a osudy